All Inclusive Side

Side is een populaire vakantiebestemming waar je helemaal kunt bijkomen op de prachtige stranden, genieten van een schitterende natuur en indrukwekkende overblijfselen uit de oudheid en waar je lekker kunt wandelen en winkelen op de promenades. Zin in een onvergetelijke en voordelige vakantie? Boek dan een all inclusive Side!

Veelzijdige vakantie

Als bestemming voor een strandvakantie is Side natuurlijk ideaal; het ligt op een schiereiland aan de Turkse Rivièra en wordt omgeven door een schitterende zee en fantastische stranden. Aan vermaak op het gebied van strand en watersport is hier dus geen gebrek. Maar in en om Side is ook veel te zien op historisch gebied; zo is het oude deel van Side één groot openlucht museum met het Romeinse theater, de tempels en het in het Romeinse badhuis gevestigde historische museum. Je kunt vanuit Side ook diverse excursies maken naar historische bezienswaardigheden in de omgeving of bijvoorbeeld een jeepsafari, een rafttocht, een paardrijtocht of bezoek een nabijgelegen stad zoals Antalya.

Bekijk nu de beste Side vakantie aanbiedingen

Hotels

De meeste hotels liggen aan de westkant van het schiereiland en bieden goede service. Wil je echt compleet ontspannen en voordelig uit zijn, boek dan een (ultra) all inclusive Side. Je wordt dan helemaal in de watten gelegd en hoeft zelf nergens meer voor te zorgen want de maaltijden, drankjes en de vele faciliteiten zijn dan bij de prijs inbegrepen.