Hotels in Side

Side is gelegen in een zeer populair toeristisch gebied; aan de Turkse Rivièra. Het op een schiereilandje gelegen badplaatsje is kleiner en een stuk knusser dan de grotere badplaatsen Antalya en Alanya, waar het tussenin ligt, maar beschikt toch over uitstekende hotels en resorts. Over het algemeen zit je in Side dus wat rustiger maar heb je toch alle goede voorzieningen en het is ook een fantastische uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Bekijk nu de beste Side vakantie aanbiedingen

De hotels in Side

Side heeft onder andere een groot aanbod aan 5 sterren hotels en resorts; bijna honderd hotels. Maar ook in de goedkopere klassen kun je prima terecht. Aan het rustigere strand aan de oostkant zijn nauwelijks hotels, maar in het nieuwe deel van Side wel. De meeste hotels in Side liggen echter aan de westkant van de landtong, waar veel stukken van het strand bij de hotels horen. De voorzieningen zijn hier uitstekend met veel gezellige beachtenten, het strand is er mooi breed en loopt heel geleidelijk af. Dat maakt het strand ook heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Tussen het strand en de resorts is tegenwoordig een mooi wandelpad aangelegd, waar je heerlijk langs de kust kunt wandelen of joggen.

Om tot rust te komen kun je het beste verblijven het Royal Dragon hotel. De Japanse stijl van het luxe familieresort begint vanaf de poorten en gaat door tot aan de levendige tuin met Japanse zithoekjes, parasols en ligbedden.